Spinalna neurokirurgija i dijagnostika tijekom pandemije koronavirusa

By | 4. travnja 2020.
Spinalna neurokirurgija i dijagnostika tijekom pandemije korona virusa

Dragi pacijenti i prijatelji,

kao što svi svjedočimo, nalazimo se u izazovnim i teškim vremenima. Životi svih nas su značajno promijenjeni i zahvaćeni pandemijom novog korona virusa i svim promjenama koje ona implicira.

Svjestan sam kako Vaša bol ne može čekati, kako želite što prije i točnije saznati Vašu dijagnozu, odakle bol dolazi i kako je se riješiti.

Kao što znate od prije, uvijek sam rado savjetovao svoje pacijente putem ovog Bloga, nekada i putem foruma… a najčešće putem emaila. U ovoj trenutnoj situaciji kada je mnogima od Vas ograničeno kretanje, niti ne možete doći do mene. Stoga ponovno ističem kako smo moj tim i ja na raspolaganju.

Na raspolaganju smo i u “normalnim” vremenima, pa smo dakako na raspolaganju i u ovim “kriznim”.

Pozivam Vas sve koji imate nešto jasniju kliničku sliku, spremnu dobru volju i medicinsku dokumentaciju da mi se obratite kako je objašnjeno na stranici DRUGO MIŠLJENJE (potrebno je dostaviti sve što je tamo navedeno – MRI slike, ispunjen formular, kontakte).

Pojedine slučajeve moguće je analizirati putem Interneta i doći do zaključka koji je uzrok tegoba, te kako ga riješiti nekom od naprednih minimalno-invazivnih tehnika koje kolega dr. Karlo Houra i ja svakodnevno primjenjujemo.

Ujedno naglašavam kako Specijalna bolnica AKSIS i dalje radi, naravno u malo drugačijim uvjetima (preglede radimo online tj. putem Interneta, u ambulante primamo manji broj ljudi), operiramo uz najstrože mjere i standardne….

Lijep pozdrav i svima,
dr. Robert Saftić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)