Zašto sam ponosan na uspjehe Specijalne bolnice Aksis?

By | 26. studenoga 2019.

… moglo bi se tu istaknuti zaista mnogo stvari, od vrhunske skrbi za pacijente, inovacija koje redovito uvodimo u Hrvatsku, regenerativne medicine s kojom imam zaista dobre rezultate, naprednih minimalno-invazivnih tehnika koje primjenjujem, no onda se sjetim kako to ništa ne bi bilo moguće bez mojih pacijenta koji mi svo ovo vrijeme bezuvjetno poklanjaju svoje povjerenje i svoje zdravlje stavljaju u moje ruke.

Poticaj za ovaj post je pacijentica koja je jučer došla iz Švedske, a danas smo ju dr. Karlo Houra i ja operirali u Specijalnoj bolnici Aksis. Ovo je bio njen prvi posjet Hrvatskoj, mnogo će pomisliti i put u nepoznato. No to nije baš tako… o onome što ja radim i što se radi u Specijalnoj bolnici Aksis priča se u cijelom svijetu!

Iz ovih zemalja dolaze moji pacijenti

Zato sam posebno ponosan na uspjehe koje smo postigli u Specijalnoj bolnici Aksis.

Ponosan što smo uspjeli privući i zainteresirati pacijente iz cijelog svijeta, iz više od 40 zemalja s 4 kontineta. To je vrijednost koju mi dajemo našoj Hrvatskoj i promoviramo ju u svijetu kao prepoznatljivu, sigurnu, povoljnu i inovativnu destinaciju zdravstvenog turizma!

dr. Robert Saftić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)