3 godine nakon endoskopske operacije kralježnice

Objavio | 5. lipnja 2020.

Prije nekoliko dana ugodno me iznenadio ugledni hrvatski estetski kirurg dr. Mario Zambelli iz Rijeke. Operirao sam ga prije 3 godine endoskopskom tehnikom (2 hernije diska). Operacija je prošla uredno, pacijent se pridržavao svih uputa i normi ponašanja koje savjetujem svojim pacijentima… a rezultat možete vidjeti niže.

Nakon endoskopskih operacija kralježnice sasvim je uobičajeno da se pacijent vrati svim svojim dnevnim aktivnostima, sportovima i poslovima (bili to administrativni ili fizički poslovi). Ključ svega je dobra indikacija, dobro izvedena operacija, te pridržavanje poslijeoperacijskim normama ponašanja od strane pacijenta.

U Specijalnoj bolnici AKSIS u proteklih desetak godina operirao sam brojne domaće i inozemne sportaše profesionalce i rekreativce. Za endoskopske i minimalno-invazivne operacije nema limita odnosno u rukama iskusnog neurokirurga pomoći se može svakome!

2 komentara na objavu “3 godine nakon endoskopske operacije kralježnice

 1. AvatarRisto Pajčin

  Poštovani doktore Saftić 01.06.2020 operirao sam kraljeznicu,iskočio mi je disk između L2 i L3 i pritiskao mi je živac te mi je urađena interlaminectomia i microdiscectomia.Jos uvjek 3 tjedna nakon operacije na mjestu gdje mi se prije javljalo ukljestenje javlja mi se bol,kao da ce mi se ponovno ukljestiti kraljeznica i to prilikom okretanja u krevetu,veceg koraka ili nekog pokreta leđima i to uvjek na istom mjestu.Zanima me dali je to normalno?

  Odgovori
  1. Robert SaftićRobert Saftić Post author

   Iako bi bol svakako trebala biti manja još uvijek je rano za zaključke o eventualnoj uspješnosti Vaše operacije. Savjetujem da se obratite neurokirurgu koji Vas je operirao i koji zna sve pojedinosti vezane za Vaš slučaj. Lijep pozdrav, dr. Saftić

   Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *