Kontakt informacije

Specijalna bolnica Aksis (Poliklinika Vertebris)
Petrovaradinska 1 (8. kat)
10000 Zagreb

tel.: +385 1 3877413
fax.: +385 1 3877414

E-mail: aksis@specijalna-bolnica-aksis.hr
Web: www.specijalna-bolnica-aksis.hr

Inozemni pacijenti/Interntional patients:

Web: Axis Special Hospital Croatia
E-mail: axis@axis-hospital-croatia.com

Možete mi postaviti i kratka pitanja kao komentar na ovoj stranici, ali Vas molim da bude sažeti, precizni i jasni. Nemojte prepisivati cijele nalaze radiologa, navoditi bolesti koje nemaju veze s kralješnicom i slično. Radujem se zanimljivim pitanjima i raspravi!

 

1.008 thoughts on “Kontakt informacije

 1. Diana

  Postovani
  Prije godinu dana imala sam operaciju kraljeznice ljevostrano hemilaminektomija L4L5 i isto to na L5S1.
  Kako jos uvijek imam problema i nisam umogucnosti sjediti vise od pola sata ni stajati duze vrijeme napravila sam Mr LS kraljeznice. U nalazu pise desikativna promjena iv diska L5S1 s promjenama pokrovnih ploha Modic 2. Prikazana torakolumbalna medula fizioloskog je intenziteta. Konus medule na razini trupa L2 kraljeska.
  Na razini prostora L5S1 vidi se stanje nakon lijevostrane hemilaminektomije uz navlacenje duralne vrece u dorzalno i lijevo. Vidi se dorzomedijalna i obostrana dorzolateralna protruzija iv diska koja reducira prednji epiduralni prostor i oba lateralna recesusa, bez diskradikularnog konflikta..
  Molim vase misljenje, moze li se nesto napraviti?
  Hvala

  Reply
 2. Martina

  Poštovani,
  imam 25 godina, rodila sam dijete u siječnju 2018.g.
  Otad su me lagano počela boliti križa. Prije 4 mjeseca bolovi su postajali sve jači, do toga da se ja skoro pa i ne mogu više kretati. Ne mogu voziti auto, ne mogu dignuti dijete, desni quadriceps i koljeno me bole, a lijeva noga me je prije 3 tjedna pocela opako boliti u straznjoj lozi, kao po nekoj liniji. 17.09.2018.g. napravila sam MR LS regije sa dijagnozom dorzalne protruzije i.v. diska na razini L4-L5 koji imprimira duralnu vrecu i reducira oba lateralna recesusa gdje u kontaktu s L5 korjenovima.
  Moje pitanje glasi: da li se tu sta moze uciniti? Jer ja vise ovako ne mogu ziveti. Ja imam konstantne opake bolove. Ne pomazu nikakve tablete ni injekcije. Ne mogu ici raditi. Kvaliteta zivota mi je na nuli.

  Hvala na bilo kakvoj informaciji.

  Lp.

  Reply
 3. Polona

  Spoštovani dr. Saftić,
  najprej vas lepo pozdravljam in se na vas obračam s vprašanjem. Imam probleme z lumbalnim delom hrbtenice že 7 mesecev. Magnetna resonanca je pokazala (povzemam krajši zapis) minimalno širokobazno protruzijo L5 S1 na levi strani in dodatno minimalno fokalno ekstruzijo diskalnega materiala, ki zmerno vtiskuje levi recezus, korenina S1 je lahko dražena. Migracije diskalnega materiala ni videti, lahko gre tudi že za delno resorbirano diskus hernijo. Na ostalih nivojih ni utesnitev.
  Bolita me obe nogi, desna zadnja 2 meseca. Bolečina potuje po zadnjih straneh, najbolj bolijo meča, prisotno je občasno trnjenje. Kar nekaj terapij sem že dala čez, a nadležne bolečine ostajajo. Zakaj boli tudi desna noga, je to obojestranska lumboishialgija? Bi CT infiltracija (blokada) kaj pomagala?

  V kolikor bi mi dovolili, vam pošljem slike MR, da mi sporočite, ali je ZA operacijo, če DA, ali bi lahko to bila endoskopska ali laserska, kot jih izvajate v vaši bolnici Aksis.
  Najlepša hvala, s spoštovanjem.
  Lep pozdrav iz Slovenije!
  Polona Bajc

  Reply
 4. Mario Rančić

  Poštovani doktore, prostor izmedu L5 i S1 je jako malo tako da nakon sjedenja me zna ukociti. Uz vjezbe stanje bude bolje ali se sve ponovo vrati. Inace mogu hodati i po 10 – 15 km dnevno bez problema ali sjedenje je glavni problem. Kada stojim i radim za računalom tada je kicma bolje ali onda me boli koljeno. U zadnje vrijeme imam osjecaj kao da je sve nekako pomaknuto u lijevu stranu, prilikom hodanja zna mi malo propadati lijevi kuk, misici ispod lijevih rebara su zategnuti i na jaci dodir bole. Zna se dogoditi i da zbog zategnutosti u lijevom kuku uopce ne mogu hodati ali onda uz rastezanje budem ok. Prosao sam razne terapije ali nista mi trajno ne pomaze i mislim da je sve gore i gore. Inace imam 42 godine a problemi su poceli prije otprilike 7 godina. Kako mi mozete pomoci. Hvala.

  Reply
  1. Robert Saftic

   Iako sam do sada napisao 2200 odgovora na razne upite, istina je da o vašem problemu do sada još nisam pisao… Kod va se vrlo vjerojatno radi o potpunom gubitku sagitalnog balansa praćenim hipotrofijom autonomne muskulature. To na žalost nije rijetka stvar i posljedica je “vježbanja” koje vam je činilo više štete nego koristi. Potrebno je napraviti izokinetički balans tijela uz biofeed back jačanje sutonomne muskulature, ma šta god to značilo. Trebutno se u HR to može napraviti polovično a uskoro će se moći napraviti i sve…..DO tada vam ne mogu pomoći….Pratite moj blog pa ćete se prepoznati kada dodje vrijeme….

   Reply
 5. Roberta

  Cijenjeni dr. Robert,
  Molim za Vaše mišljenje, moji problemi sa kičmom su počeli 2014.godine, i od tada imam bolove u donjem dijelu leđa, načinjeni su CT skenovi kičmenog stuba od nivoa L3-S1 i zaključak je: široka dorzalna protruzija na L4-5 i L5-S1 nivou. Dijagnoze su: Lumbalgia chr.
  Discopathia L4- S1.
  Urađena mi je 2 puta spinalna manipulacija.
  Zadnjih 2-3 mjeseca se ponovo javljaju bolovi, trnjenje desne noge, imam promjene na koži (tamne boje-) na tom dijelu kičme.
  Liječenje se svodi na fizikalne tretmane ((masaže, ultrazvuk i interferntne struje) i poslije toga, privremeno bude bolje .
  Molim Vaše mišljenje, da li je ovakvo stanje za operacije ili za sada jedina adekvatna terapija je fizikalna terapija, uz vježbe jačanja trbušnih i leđnih mišića ili postoji neko drugo rješenje.
  Molim Vaš savjet . Unaprijed zahvalna . Lp Roberta

  Reply
 6. Željko

  Poštovani,
  U 5/2018 sam dobio jake bolove u donjem dijelu leđa. 10 dana nisam se mogao kretati od jakih bolova. Uradio sam MRI LS kralježnice 20.05.2018:
  Na seriji koronarnih, sagitalnih i ciljanih transverzalnih MRI presjeka LS kralježnice izravnata je fiziološka lordoza slabinskog segmenta kralježnice. Trupovi prikazanih slabinskih kralješaka su uredne morfologije, blago izmjenjenog intenziteta signala u području pokrovnih ploha razine L5/S1-Modic I. Sniženi su iv prostori u razini L4/L5, L5/S1. U razini L4/L5 rascjep niti anulus fibrozusa dorzomedijalno sa protruzijom iv diska, imprimira ventralnu konturu duralne vreće, reducira širinu lat recesusa, bez znakova diskoradikalnog konflikta.
  U razini L5/S1 rascjep niti anulus fibrozusa dorzomedijalno i mediolateralno lijevo sa protruziom iv disk, imprimira ventralnu konturu duralne vreće, reducira širinu lijevo lat recesusa i neuralnog foramena u kontaktu s radiksom S1. Konus medularne primjerne visine-trup L1 .
  Obavio sam do danas 27 tretmana fizikalne terapije (struja, laser, tens,magnet), ali i dalje osjećam bolove i pri sjedenju i pri hodanju i znatno mi smeta u obavljanu svakodnevnih poslova.

  Molio bih komentar, hvala.

  Reply
  1. Robert Saftic

   Postovani,
   u vasoj situaciji radi se o IDD problemu….Spontano regredira u 80% slučajevo tijekom devet mjeseci. Ukoliko ne bude bolje potrebno je napraviti operaciju kojom bi se potaknulo cijeljenje diska.
   LP

   Reply
  2. Roberta

   Cjenjeni dr. Roberte,
   Molim za Vaše mišljenje, moji problemi sa kičmom su počeli 2014.godine, i od tada imam bolove u donjem dijelu leđa, načinjeni su CT skenovi kičmenog stuba od nivoa L3-S1 i zaključak je: široka dorzalna protruzija na L4-5 i L5-S1 nivou. Dijagnoze su: Lumbalgia chr.
   Discopathia L4- S1.
   Urađena mi je 2 puta spinalna manipulacija.
   Zadnjih 2-3 mjeseca se ponovo javljaju bolovi i imam promjene na koži (tamne boje) na tom dijelu kičme.
   S obzirom da svaki put kada se obratim doktoru, samo me pošalju na fizikalne tretmane ((masaže, ultrazvuk i interferntne struje) i poslije toga, privremeno bude bolje, ali nije dugotrajno rješenje za moje stanje.
   Molim Vaš savjet . Unaprijed zahvalna . Lp Roberta

   Reply
 7. Mirela

  Poštovani.
  Prije 8 tjedana dobila sam spinalnu anesteziju prilikom operacije. Od tad osjećam bolove u kralježnici točno na mjestu uboda (kod okretanja u krevetu, uspravnog držanja i pritiska prstom na mjestu uboda). Molim Vas da mi pojasnite je li to normalno ili je moguće da se dogodila pogreška prilikom uboda.
  Hvala.

  Reply
 8. Diana

  Postovani, molim savjet
  Prije 16 mj operirala sam kraljeznicu jer je na snimci CT izgledalo kao extruzija diskaL5 S1. Medutim na samoj operaciji kirurg je vidio da disk nije procurio nego da je oko zivca bilo omotano nekakvo masno crveno tkivo koje je on ocistio koliko je mogao.. Nakon operacije i nakon odradenih vise fizikalnih stanje se nije bas bitno popravilo.. Prije 8 mj napravljen je MR koji je pokazao da postoji jos uvijek manja protruzija koja nebi trebala smetati i da ce se to rjesiti fizikalnom terapijom.
  Medutim ja danas i dalje ne mogu sjediti duze od pola sata.. hodati mogu malo vise ali kad sam na nogama sat vremena osjecam kao da cu se raspasti ako ne legnem..
  Molim vas savjet sta da radim?
  Hvala i pozz

  Reply
  1. Robert Saftic

   Postovana,
   vratite se neurokirurgu koji vas je operirao, on bi morao naći načina kako da vam pomogne….Vjerojatno se radi o poremećaju sagitalnog ili vertikalnog balansa a možda je problem i u malim zglobovima….pitajte ga…
   Lp

   Reply
   1. Diana

    Postovani,
    Kod mog neurokirurga sam bila vise puta i njegov odgovor je uvijek isti nastaviti s fizikalnom.. medutim meni je sad vec jasno da mi fizikalna nece pomoci rjesiti problem. U 9. Mj sam narucena na MR da vidim u cemu je problem.. zanima me da li mogu nakon toga doci kod vas na pregled? Na koji broj da se narucim? I da li slucajno dolazite u Split?
    Hvala i pozz

    Reply
 9. Ivana

  Postovani doktore,
  Imam 30 godina te sam u 4.mjesecu imala prometnu nesrecu. Skraceni nalaz mr iz poliklinike Medikol- na serijama multiplanarnih presjeka kroz vratnu kraljeznicu nalaze se incipijentne spondilotske promjene donjih vratnih segmenata s izravnatom lordozom i diskretno naznacenim gibusom u razini C5. Disk C5-C6 pokazuje znakove degeneracije s redukcijom sirine intervertebralnog prostora i protuzijom sirokom bazom dorzomedijalno uz obostrano uze neuralne recesuse te reduciran premedularni prostor bez kompresije medule. Nalaze se znaci diskretno izrazenih osteoartitickih promjena interapofizealnih i atlantoaksijalnih zglobova.torokalna kraljeznica hemangiom trupa Th2 promjera 12 mm. Incipijetne spondilotske promjene prsnih kraljezaka s odrzanom kifozom i blazom destrokonveksnom skoliozom u gornjem dijelu. L-S kraljeznica diskretno izrazena spondilolisteza u razini L5-S1 a anteriornim pomakom trupa L5 u odnosu na S1 oko 4 mm. Disk L5-S1 pokazuje promjenu intenziteta signala u T2 i STIR tehnici bez hernijacije u spinalni kanal. Vidljive incipijentne spondilotske promjene te se nalaze znaci osteoartitickih promjena intervertebralnih zglobova, osobito donjih segmenata. EMG i EMNG nalaz pokazuju subakutno kronicne neuralne lezije ( umjerene oba stopala, podlaktica, oba hipotenara, lakse do umjerene oba ramena,hipotenar,oba lista,prednja strana desne potkoljenice) i subakutno kronicne radikularne lezije ( umjerene C6, C8Th1 lijevo i L5 obostrano, laksu do umjerenu C5 lijevo, C8Th1 desno, laksu C5 desno, S1 obostrano i L4 desno). Trpim jake i stalne bolove u donjem dijelu ledja te ispod rebara,imam ucestale glavobolje, trnjenje ruku i nogu, nemogu dugo stajati, sjediti, lezati…fizikalne terapije nisu nista pomogle. Napominjem da prije prometne nisam imala nikakve bolove. Molim Vas za pojasnjenje nalaza i Vase misljenje. Lijeo pozdrav!

  Reply
 10. Deni

  Poštovani,

  Muškarac i imam 39 godina. Radio sam magnetnu rezonancu cervikalne kraljeznice, gdje u nalazu pise:
  Na dobijenim MRI skenovima vidi se reducirana fiziološka lordoza.
  Visine trupova kralježaka primjerene,trupovi jasno ocrtani, primjereni koštanih ineziteta koštane strukture. Diskovi primjerenih visina. I.v. prostor C5-C6 blago reduciran disk balgo dehidriran uz znake bulginga istog. Prednji i stražnji likvorni segment primjerenih MRI karakteristika. Cervikalni dio medule urednog toka i inteziteta signala. Zaključak: MRI cevikalne kralježnice ukazuje na alordozu cevikalne kralježnice sa bulging diska C5-C6.

  Moje pitanje glasi, da li mogu da odlazim u teretanu da dižem utege za većom težinom? Može li mi se stanje od dizanje utega pogoršati?

  Reply
 11. Marija. PILATO

  Imam 58 godina .bolove u kraljeznici zivac noge i tri prsta utrnjjena.Nalaz neurokirurga je dorsalgia,bulging disci LIII-LIV-LV izravnata lordoza iretrolistezaLIV iLV kraljeska.na magnetnoj ima jos dosta toga.
  Ja lezim i pomalo hodam sjedat nemogu nikako neurokirurg me uputio na fizikalne vjezbe.danas sam dobila termin u sesetre tek 12.10.2018 ksko izfrzat tu bol naglasavam da sam iz dubrovnika zadlje sam pod tabletama zaldiaraSto ucinit vas savjet.Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

  Reply
   1. Deni

    Uvazeni doktore,
    je li moze odgovor na gore postavljeno pitanje ?Zahvaljujem

    Reply
    1. Robert Saftic

     Postovani,
     naravno da možeš dizati utege sa velikom težinom na takvu kralježnicu….
     Da dižeš utege s manjom težinom ja ne bih imao posla…
     Lp

     Reply
     1. Deni

      Poštovani doktore,
      da li odlaskom u teretanu podizajuci tegove veće težine može li mi se desiti ekstruzija diska ili diskus hernija na ovom mjestu gdje imam protruziju diska C5-C6?
      Puno Vam hvala.

 12. Samra

  “Poštovanje”
  Javljam se iz okolone Sarajeva imam 38god. unazad par godina imam problema u donjem djelu kičme nakon odrađene M.R. doktor nam je preporučio da
  se konsultujemo sa vama.

  L1/L2-manja dorzomedijalna protruzija diska,nije kompresivna.IV forameni su slobodni.
  L2/L3 i L3/L4-anularn abubrenja diska,nisu kompresivna.IV forameni su slobodni
  L4/L5-Manja cirk.protruzija diska,nije kompresivna.IVforameni su slobodni.
  L5/S1-reducirana visina IV prostora,degenerativno izmjenjen disk,pokrovne plohe su inhomogeno povisenog IS u T1/T2W-degenerativno.
  Prema vertebralnom kanalu prominira srednje velika cirk. protruzija diska,diskretno izraženija lijevo.
  Nalijeze na duralnu vrecu i lijevi odstupajuci radiks.
  IV foramen desno ekstraneuralno suzen,a lijjevo blago i neuralno.

  Reply
 13. Irena

  Poštovani, imam protruziju diska C5-C6 – šira dorzalna i dorzolateralna lijevostrana koja promira u spinalni kanal više od 3 mm, ispunjava prednji arahnoidni prostor i imprimira medulu. Lijevostranoa unkartroza reducira IV otvor. Od tegoba – trnu mi ruke (više lijeva), noge (ako je od toga), imam osjećaj da mi je organizam totalno slab (mišići) te bolove (ruke, leđa, noge), neki konstantni, a neki probadajući povremeni. Smijem li uz ovakav nalaz krenuti s trakcijom vratne kralježnice ili da pričekam pregled neurokirurga. Smatrate li da bi ovaj nalaz bio indikacija za operaciju?
  Unaprije hvala na odgovoru.

  Reply
 14. Antonija

  Postovanje
  Trebam savjet i pomoc
  Unazad par god.imam problema sa bolovima u kicmi i vratu.Zna se desit da mi se barem jednom u 2 mj.vrat ukoci pa moram nosit ovratnik s tim da zadnji put kad se to desilo ostala sam bez osjeta u jednom dijelu ramena,uz to znam imati jake bolove u predjelu lista obje noge tolike da nemogu ustati iz kreveta
  Nalazi su pokazali ovako:
  Vidljiva je alordoza
  Dorzomedijalna hernijacija iv.diska segmenta C6/C7
  Subhondralna skleroza C6-7
  Min.incipijentna unkartroza
  Subhondralna skleroza apofizarnih zglobova
  U projek.trupa C2 projicira se oko 7mm ovalna ostro ocrtana transp.sjena
  Hipestezija derm.C6/C7 i L5S1 desno
  Uz to mi se desna ruka stalno koči i trne kao i desna noga pa vas molim ako mi mozete ukratko objasnit malo te nalaze i dali se to moze ispravit
  Tablete za bolove pijem stalno i vise ne pomazu od 13.8 krecem na terapije hvala unaprijed

  Reply
 15. andreja

  nalaz
  U visini l4 L5 bulging i.v diska uz slobodne neuralne foramene .
  U visini L5/ S1 VIDI SE INCIPIJENTNA CIRKULARNA VIŠE DORZOMEDIJALNA SUBLIGAMENTARNA HERNIJACIJA DISKA KOJA SEŽE DORZOMEDIJALNO DO DURALNE VREĆE UZ SLOBODNE NEURALNE FORAMENE . KAUDALNIM DIJELOM KOJI PROPAGIRA DISTALNO OBOSTRANO PREFORMINALNO DISKRETNO LEDIRA NEURALNI RADIKS S1 I KOMPROMITIRA GA . MR OBAVLJEN 2013 , BOLOVI SU SVE JAČI I JAČI , NE MOGU STAJATI PO TRI SATA , NE POMOŽAU ANALGETCI KETONAL IBPROFEN ITD., FIZIKALNA NE POMAŽE , ZANIMA ME VAŠE MIŠLJENJE
  HVALA

  Reply
   1. Nataša

    Postovani molim Vas samo misljenje..imam problem s kraljeznicom..brufen..3 puta po 600 mg.fizikalne terapije..inekcije..ali sve gore svaki puta dolazi do slabosti i trnjenja nogu..nalaz Mr ls od5 mjeseca..glasi u rauini L 5-S1 reducirana visina iv diska uz dorzomedijalno i dorzolaterno protruziju i.v. diska koji mjeri oko 3mm.Puno hvala

    Reply
 16. Ivana

  Poštovani, molila bi Vas ako mi možete protumačiti nalaz od rtga. Na snimkama vratne kralježnice se nalazi potpuno izravnanje fiziološke lordoze. Uredna je mineralizacija normalno visokih trupova kralježaka, uredna je širina i.v. prostora i održana stražnja i.c. linija. Znaci početne unkartroze su vidljivi u segmentima od C3 do C6. Na snimkama Th kralježnice je smanjena fiziološka kifoza. Blago je lateroklinasto oblikovan trup Th5 kralješka i sužen i.v. prostor u segmentu Th5-Th6. Schmorlove hernije u segmentu Th9-Th10. Inače imam jake glavobolje, vrtoglavice i trnce u desnoj ruci. Unaprijed zahvaljujem.

  Reply
 17. Sara

  Poštovani
  Imala sam prometnu,te nakon prometne obavila fiz.terapiju ali nista bolje te ucinila mr.
  Zakljucak:manja centralna protuzija diska na nivou c5-c6 dijelom pracena I manjim dorzalnim osteofitom uz reducirani ventralni subarahnoid bez impresije medule koja je urednog signala.

  Molim Vas mozete mi pojasnit I dali bi bilo potrebno po Vama kakvo lijecenje,terapije.
  Hvala

  Reply
  1. Robert Saftic

   Postovana,
   upravo ste napisali da ste obavili fizikalnu terapiju, šta još očekujete da vam ja kažem? Kakve još terapije i liječenje osim fizikalne postoji? Ne pada mi na pamet….
   To da niste obavili dobru i adekvatnu fizikalnu terapiju, e to je sasvim druga tema no tu vam ja ne mogu pomoći…
   LP

   Reply
 18. Zeljka

  Postovani doktore Saftic,
  nalaz Mr vratne kraljeznice glasi: izravnanje fizioloske lordoze uz blagu ventralnu angulaciju gornjeg dijela vr.kraljeznice u odnosu na donji na nivoima C III-CIV, C IV-V. Medula uredne sirine,pravilnog intenziteta signala sve do prikazane visine gornjeg ruba Th V kraljeska. Visina trupova kraljesaka i i.v.prostori pravilni. Th II i III sa hemangiomima trupova kraljesaka promjera 1-2cm. Molim Vasu preporuku sto uciniti s hemangiomima i koliko je to stanje hitno? Lijepi pozdrav od Vase stare pacijentice.

  Reply
  1. Robert Saftic

   Postovana,
   sa hemangiomima se obično ne radi ništa jer su oni normalni sastavni dio anatomije kralježnice s kojima ste se rodili….
   LP

   Reply
 19. Danijela

  Postovani dr.Saftic , moj muz je operisan prije 15 dana , diskus hernija L4 L5 S1 , operacija prosla u redu , osjecao se sasvim dobro i nije bilo one boli koja je bila prije operativnog zahvata , na zalost nasa sreca nije trajala dugo , prije samo jedan dan pojavio se bol u straznjici i kroz nogu , jedva se ustane i ponovo je sav iskrivljen . Ne znamo sta se desava i sto dalje ciniti…molim vas ako mozete da nam date bilo kakav savjet , bit cemo zahvalni od srca…operisan je u bolnici u Zenici B i H , saljemo vam pozdrave iz Busovače…

  Reply
 20. Daniela

  Postovani dr.Saftic..imam 42 god ..pred 3 mjeseca krenule su strasne tegobe ..vrtoglavica,bolovi u vratu i ruci ..trnci u ruci te slabost i desnom ramenu, laktu ,saci napravljen je Mr vratne kraleznice gdje se vidi izrazene unkovertabralne promj.u srednjoj i dostalnoj trecini
  Diskopatija c5/6sa sirokobraznom dorzalnom protruzijom tvrdog diska+unkovertebralni spondilofiti reduciraju prednji subrahnoid i neuroforamene s diskspondilofit radikularnim komfliktom,vise desno
  Relativno suzen spinalni kanal u AP promjeru
  Nivo c4/5 sirokobrazno ispupcenje tvrdog diska praceno unkovertebralnim spondilofitima i mogucim radikularnim konfliktom.
  Obavila sam fizikalnu terapiju mjesec dana ..vjezbe za vratnu kr . Masaze ..plivanje ..vrtoglavice su bile prestale na mjesec i pol i sad su se opet vratile..
  Pregledi su obavljeni u Medico dr.neurokirurg smatra kako trenutno nema potrebe za operacijom no moje tegobe se opet vracaju

  Reply
  1. Robert Saftic

   Ukoliko se tegobe vraćaju i ukoliko je problem na jednoj razini najjednostavniji način liječnja je zamjena lošeg diska umjetnim.
   LP

   Reply
   1. Maida

    Postovanje… Molim vas kad je najbolje uklj.fiz.posle operacije cervikalne kicme C6C7 .trenutno idem na masaze svako drugi dan ,a operisana sam 2.7 Unaprijed hvalaa…

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *